Parkkwartier Zuid

Nachtegaal

Deze 13 nog te bouwen ruime eengezinswoningen en één vrijstaande woning zijn gesitueerd in Parkkwartier Zuid en worden gebouwd rondom een hofje.

De tussenwoningen kenmerken zich door het ruime woonoppervlak van maar liefst 125 m2.  De 4 hoekwoningen hebben een woonoppervlakte van 133m² waarvan er twee worden uitgevoerd met een garage. Alle wanden zijn recht opgetrokken waardoor er veel ruimte ontstaat op zowel de 1e als de 2e verdieping.

Speciale aandacht voor onze vrijstaande woning op de kop van het hofje gesitueerd met schittert uitzicht. Deze vrijstaande woning heeft een woonoppervlakte van 140m² en 2 zijtuinen.

De woningen van het type Nachtegaal zijn allen voorzien van een tuingerichte woonkamer, vloerverwarming, een open keuken aan de voorzijde, drie slaapkamers op de eerste verdieping met een royale badkamer en de mogelijkheid voor een vierde kamer op zolder.

De  kavels variëren van 214 t/m 236 m2.

De indeling van de woning; Begane grond, entree/hal, tuingerichte woonkamer en een open keuken. 1e verdieping, badkamer en 3 slaapkamers. 2e verdieping, mooie grote open ruimte voor eventueel 4de slaapkamer. Op zolder bevindt zich de wasmachineaansluiting.

Het toilet en de badkamer worden standaard al uitgevoerd met een wandcloset.

Uiteraard wordt er gebouwd conform de meest recente bouwnormen. Voor u als toekomstige bewoner betekent dit een volledig geïsoleerde woning, HR dubbel glas draai-/kiepramen en ankerloze spouwmuren.

Op de woning is de Woningborg-garantie van toepassing.

 

Download de brochure