Parkkwartier Zuid

Koperwiek

Deze zeer ruime appartementen & penthouses worden gerealiseerd aan de rand van Parkkwartier Zuid waarbij je vanuit je appartement zicht hebt op het park.

Deze zeer ruime appartementen kenmerken zich door de extreem grote gebruiksoppervlakte van maar liefs 179 m2of 202 m2en een parkeerplek in de afgesloten parkeerkelder, waar eveneens een extra berging aanwezig is. Het appartement heeft 3 slaapkamer, badkamer, toilet, interne berging en de woonkamer/keuken. Vanuit de woonkamer/keuken heeft u toegang tot een ruim balkon gelegen aan de zuidzijde van het gebouw waardoor u ieder moment van de dag kan genieten van het zonnetje.

De Penthouses liggen op de bovenste verdieping en met een gebruiksoppervlakte van 205 m2en hebben in de afgesloten parkeerkelder 2 parkeerplekken en een extra berging. De penthouses hebben 3 slaapkamer, 2 badkamers, toilet, interne bergingen en een woonkamer/keuken.

 

Uiteraard wordt er gebouwd conform de meest recente bouwnormen. Voor u als toekomstige bewoner betekent dit een volledig geïsoleerd appartement voorzien kunststof kozijnen met HR++ glas, draai-/kiepramen.

Mocht u nieuwsgierig geworden zijn download dan de brochure of neem contact op met een van de makelaars.

Op appartementengebouw is Woningborg-garantie van toepassing.

Download de brochure