Op een van de laatste kavels binnen Parkkwartier Zuid zijn wij volop bezig om een 2 bijzondere vrijstaande woning te ontwikkelen, door de bijzondere positie van deze kavel kan er niet zomaar een ‘standaard’ woning komen. De architect Slaa + van Asselt is er volgens ons goed in geslaagd om twee prachtige woningen te ontwerpen.

Via de entree komt u binnen in de hal met toegang tot het toilet, meterkast en woonkamer/keuken. Door de fraaie erker aan de voorzijde van de woning is de woonkamer straatgericht. Aan de achterzijde bevindt zich de keuken met toegang tot de zuid/west tuin. De woonkamer en keuken worden gescheiden door de entreepartij waarin zich de trap naar de eerste verdieping bevindt. Op de eerste verdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer met kleedruimte, de badkamer en trap naar de tweede verdieping. Op de tweede verdieping bevinden zich de overige 2 slaapkamers, berging en bergkast. In de tuin bevindt zich de berging, bij kavel 30 is deze direct geschakeld aan de woning en bij kavel 40 achter in de tuin.

De prachtige ontworpen woning heeft bijna een GBO van 130 m² , dit doordat er op een slimme manier gebruik is gemaakt van de beperkte ruimte.
Kaveloppervlakte 30 – 295 m² 
Kaveloppervlakte 40 – 334 m² 

Indien u op de hoogte gehouden wilt worden, schrijf u dan in bij een van de beide makelaars.